ВІДСТАНЬ - НЕ ЗАВАДА, КОЛИ ПРОФЕСІЙНІ ІНТЕРЕСИ СПІЛЬНІ

25 травня 2022 року педагоги ЗДО №1 «Дзвіночок» міста Шостки взяли участь в ОНЛАЙН МАЙСТЕРЦІ «Використання цифрових інструментів в освітній діяльності закладу дошкільної освіти в сучасних умовах». Спікерами ОНЛАНЙ МАЙСТЕРКИ люб’язно виступили колеги міста Нетішин Хмельницької області.

Олесюк Наталія, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради, презентувала ДОШКІЛЛЯ міста Нетішин та провела ОНЛАЙН МАЙСТЕРКУ «Створення інтерактивних вправ за допомогою цифрових ресурсів Learning Apps та Wordwall».

Оксана Страхонюк, вихователь-методист ЗДО №9 «Пролісок» Нетішинської міської територіальної громади, зацікавила учасників зустрічі Сучасним куточком для батьків у форматі Дошки Padlet.

Вкотре практично пересвідчились, що велика географічна відстань між містами – зовсім не завада, якщо об’єднують спільні професійні інтереси, коли є нагода обмінятися своїми знаннями і вмінням та практичним досвідом.

Педагоги «Дзвіночка» щиро вдячні Наталії Володимирівні ОЛЕСЮК та Оксані Петрівні СТРАХОНЮК за цікаву, актуальну, професійно та фахово і практично організовану і проведену ОНЛАЙН МАЙСТЕРКУ! Миру нам всім! Успіхів і процвітання педагогам дошкілля міста Нетішина!

 

 

Write a comment

Comments: 0

СТАТИСТИКА:

5 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ НАШОМУ САЙТУ ВИПОВНИЛОСЬ 11 РОКІВ

АДРЕСИ КОРИСНИХ WEB-САЙТІВ:

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТКИ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ