ПРО ОСВІТНЄ СЕРЕДОВИЩЕ

Освітнє середовище — це сукупність умов, способів і засобів для спільного навчання, виховання та розвитку здобувачів освіти. Це місце, де зустрічаються і взаємодіють не лише діти та педагоги, а й батьки та мешканці громади.      

Освітнє середовище має бути оснащене всім необхідним для комфорту дітей, їхнього розвитку та набуття необхідних навичок і компетентностей. І саме місцева влада має забезпечувати утримання та вдосконалення матеріально-технічної бази закладів освіти на рівні, достатньому для виконання вимог стандартів та ліцензійних умов.

 

Питанням створення сучасного освітнього середовища та утримання закладів освіти приділено увагу в пораднику для голів та управлінців освітою територіальних громад «Повноваження органів місцевого самоврядування щодо забезпечення якісної освіти», розробленому Державною службою якості освіти України спільно з командою українсько-швейцарського проєкту «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (Decentralization for Improved Democratic Education, DECIDE ).


Докладно: https://bit.ly/3CN3gGI

Write a comment

Comments: 0

СТАТИСТИКА:

5 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ НАШОМУ САЙТУ ВИПОВНИЛОСЬ 10 РОКІВ

АДРЕСИ КОРИСНИХ WEB-САЙТІВ:

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТКИ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ