МЕТОДИЧНА ПАНОРАМА В УМОВАХ АДАПТИВНОГО КАРАНТИНУ ПОМАРАНЧЕВОЇ ЗОНИ

З 20 жовтня 2020 року у «Дзвіночку» за ПЛАНОМ РОБОТИ мала розпочатися Методична панорама відкритого перегляду освітньої діяльності з дошкільниками за альтернативною програмою «STREAM-освіта, або Стежинки у Всесвіт». Педагоги мали продемонструвати освітню діяльність з дітьми в рамках STREAM-проектів, які проживались малятами упродовж певного періоду. Для перегляду і обговорення вихователі підбирали будь - які форми роботи (інтегроване заняття, освітні ситуації), проте обов’язково має бути збережений акцент на один із шести напрямів STREAM-освіти.

 

Але наше місто з 19 жовтня 2020р. – в помаранчевій зоні. Прийшлося внести корективи у формат проведення заходу. Робота з дітьми буде здійснюватися так, як і планувалось, але відвідування і присутність вихователів інших груп та інших педагогів закладу - заборонено.

Познайомитись з педагогічними знахідками, авторськими родзинками, досвідом організації пошукової, дослідницької, експериментальної та інших видів роботи з малятами, буде організовано через фотосвітлини, відео перебіг освітньої діяльності з вихованцями. Дізнатися про мету, завдання, зміст освітньої діяльності з дітьми упродовж всього проєкту, почути саморефлексію і коментар виховательки, що планувала і проводила захід, можна буде у форматі online-спілкуванні, що буде організовано в закладі.

Write a comment

Comments: 0

СТАТИСТИКА:

5 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ НАШОМУ САЙТУ ВИПОВНИЛОСЬ 11 РОКІВ

АДРЕСИ КОРИСНИХ WEB-САЙТІВ:

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТКИ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ