ЛЕГО-КОНСТРУЮВАННЯ ЯК КОМПОНЕНТ STREAM-ОСВІТИ ДОШКІЛЬНИКІВ

25 жовтня 2018 року у «Дзвіночку» відбувся міський семінар завідувачів, вихователів-методистів закладів дошкільної освіти, заступників директорів НВК з проблеми «ЛЕГО-КОНСТРУЮВАННЯ ЯК КОМПОНЕНТ STREAM-ОСВІТИ ДОШКІЛЬНИКІВ».

Учасники семінару обговорили питання:

 STREAM-освіта дошкільнят: виховуємо культуру інженерного мислення;

LEGO-конструювання як компонент STREAM-освіти дошкільників.

 

Познайомились з досвідом роботи педагогічного колективу «Дзвіночка» щодо Інтеграції LEGO-технології в освітній процес закладу дошкільної освіти; використання потенціалу гри з LEGO у роботі вчителя-логопеда; взаємодія з батьками щодо впровадження LEGO-технології в освітній процес закладу. 

Учасники семінару зацікавлено переглянули відеофільм з досвіду роботи ЗДО№1 міста Шостки «Цікавий світ разом з LEGO». В рамках  панорамного перегляду фрагментів організованої навчально-пізнавальної діяльності з дітьми присутні познайомилися з творчими ідеями педагогів закладу щодо використання LEGO- технології з дітьми раннього і дошкільного віку на інтегрованих заняттях різного спрямування, переглянули домінантне заняття з фізичної культури в старшій групі  за темою «LEGO- місто кличе в гості».

Вихователі-методисти закладів дошкільної освіти міста Шостки взяли активну участь у майстер-класі  «Шість цеглинок», що провела Світлана Лагода, практичний психолог ЗДО №1 «Дзвіночок», познайомилися з виставкою педагогічних надбань педагогічного колективу «Дзвіночка» по впровадженню LEGO- технології в освітній простір закладу.

На останок учасники семінару  виробили рекомендації щодо подальшої роботи з проблеми. Загалом семінар сприяв плідному спілкуванню, роздумам та активізації знань педагогів міста.

 

 

Більше фото на нашій сторінці у Facebook

Write a comment

Comments: 0

СТАТИСТИКА:

5 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ НАШОМУ САЙТУ ВИПОВНИЛОСЬ 11 РОКІВ

АДРЕСИ КОРИСНИХ WEB-САЙТІВ:

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТКИ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ