ЯК ПІДВИЩИТИ ПІЗНАВАЛЬНИЙ ІНТЕРЕС ДІТЕЙ ДО СПРИЙНЯТТЯ КАРТИНИ

21 лютого 2018 року вихователь «Дзвіночка» Кузьміна Тетяна Владиславівна продемонструвала своєрідний майстер-клас  роботи з картиною  та продуктивне використання сучасних електронних додатків до фахового журналу «Джміль» в освітній роботі з дошкільниками на інтегрованому занятті з дітьми старшого дошкільного віку за темою: «Зима-чарівниця прийшла, веселі розваги принесла».

Безумовно, заняття було цікавим, пізнавальним та повчальним для малят і одночасно спрямоване на підвищення професійної компетентності вихователів. І діти, і колеги отримали неабияке емоційне задоволення. 

Діти – від інтерактивних форм і прийомів роботи  за змістом  картини «Зимові розваги», участі в проведенні досліду «Чи гріє шуба?», пошуку найдрібніших деталей на картині через «чарівну» підзорну трубу, знаходження  тематичних епізодів зимових розваг на картині за допомогою «чарівних рамок», слухання звуків, які могли б лунати, якби малята опинились на місці героїв картини, через «чарівні навушники», а через кольорові скельця здивовано помічати, як фантастично змінюється колір снігу, льоду та одягу дітей на картині.

Вихователі,  на власні очі, пересвідчилися в доцільності та ефективності використаних сучасних  методів в роботі з дітьми, що підвищують пізнавальний інтерес та активізують дошкільників до сприйняття сюжетів картин.

Дякуємо Тетяні Владиславівні за  ґрунтовну підготовку та цікаве заняття.

 

Більше фото на нашій сторінці у  Facebook

Write a comment

Comments: 0

СТАТИСТИКА:

5 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ НАШОМУ САЙТУ ВИПОВНИЛОСЬ 10 РОКІВ

АДРЕСИ КОРИСНИХ WEB-САЙТІВ:

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТКИ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ