ЗАКЛЮЧНЕ ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ І РІВНЯ

22 березня 2017 року  у «Дзвіночоку»  під головуванням завідуючої «Дзвіночка» Неселевської Ольги Володимирівни  відбулось  заключне засідання атестаційної комісії І рівня.

Цьогоріч  атестувалось п’ять творчих працівників «Дзвіночка». Як відомо, атестація є суттєвою подією у діяльності як  дошкільного закладу, усього педагогіч­ного колективу, так і кожного педагогічного працівника, що прагне до самовдосконалення, самоствердження, до більш високого кваліфікаційного рівня.

 Атестаційна комісія І рівня  від 22.03.2017 року прийняла рішення: 

всі педагоги, що проходили атестацію в поточному навчальному році, відповідають займаним посадам.

1. Присвоїти  9 -й тарифний розряд вихователю Трофимець Ларисі Анатоліївні.  

2.  Присвоїти кваліфікаційну категорію «Спеціаліст другої  категорії» вихователям Забутній Олесі Миколаївні, Кузьміній Тетяні Владиславівні.

3. Підтвердити кваліфікаційну категорію «Спеціаліст першої категорії» практичному психологу  Лагоді Світлані Олександрівні.

4.   Порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІ рівня  про атестацію вихователя-методиста  Шалди Наталії Володимирівни  на відповідність  раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «Спеціаліст вищої категорії» та на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «Старший вихователь».

Педагогічний колектив щиро вітає вихователів Трофимець Ларису Анатоліївну, Забутну Олесю Миколаївну, Кузьміну Тетяну Владиславівну, практичного психолога Лагоду Світлану Олександрівну, вихователя-методиста Шалду Наталію Володимирівну з успішною атестацією,бажає міцного здоров’я, нових творчих злетів, вдалих професійних знахідок та не зупинятись на досягнутому!

 

 

Write a comment

Comments: 0

СТАТИСТИКА:

5 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ НАШОМУ САЙТУ ВИПОВНИЛОСЬ 11 РОКІВ

АДРЕСИ КОРИСНИХ WEB-САЙТІВ:

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТКИ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ