СВОЄ МІСТО ВІД ДУШІ ЛЮБЛЮ Я!

Від знань про вулиці, будівлі, архітектурні пам’ятники рідного міста, від сформованої природодоцільної поведінки в довкіллі  - починається любов до малої Батьківщини і великий шлях формування національно-патріотичної особистості дитини та  розуміння головного: Україна – моя Батьківщина. На заняття «Своє місто від душі люблю я» в  рамках Дня відкритих дверей для батьків за темою:  «Це моя Україна, що як тато і мама, одна!», що проходив 14 лютого 2017 року, малята з групи «Пізнайки» запросили своїх батьків.

 

Разом зі своєю вихователькою Кузьміною Тетяною Владиславівною діти пригадали від чого походить назва рідного міста, розглядали фото найвідоміших архітектурних будівель міста, славили своє місто піснями і віршами. А щоб зберегти чистоту й порядок у рідному місті, засуджували всіх Недбайок, Зривайок, Поламайок та створили оригінальне сонечко з руками-промінцями, які  піклуються про місто, зберігають його історію і чистоту, прославляють його. Наприкінці, зі своїх малюнків, створили спільний колаж «Вулиці нашого міста».

Більше фото на сторінці Facebook.

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    Оксана (Sunday, 19 February 2017 13:27)

    Любов до своєї Батьківщини починається з формування любові до рідного міста. Так тримати вихователям!

  • #2

    dnz-dzvinochok (Monday, 20 February 2017 11:04)

    Ми дійсно хочемо, щоб наші вихованці виросли справжніми патріотами! Дякуємо, пані Оксано, за високу оцінку роботи наших вихователів.

СТАТИСТИКА:

5 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ НАШОМУ САЙТУ ВИПОВНИЛОСЬ 11 РОКІВ

АДРЕСИ КОРИСНИХ WEB-САЙТІВ:

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТКИ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ