ПОДЯКА ЗА НОВОРІЧНІ СВЯТА!

Вступив в свої права новий 2017 календарний рік.

Проте у малят  «Дзвіночка» ще свіжі та яскраві спогади про Новорічні свята, які нещодавно відлунали, відспівали, відтанцювали у садочку. Адже недаремно  новорічні свята – найулюбленіші свята не лише  малят, а  і дорослих. Малята щиро вірять в казкові дива  і в те, що обов’язково під Новий рік прийде Дід Мороз та подарує бажані подарунки.

 

Веселі, цікаві свята цьогоріч професійно підготували  та провели музичні керівники  «Дзвіночка» Наталія Дячок та Людмила Люліна.

Ролі ведучих неперевершено виконали вихователі: Валентина Бороденко, Людмила Зеленська, Катерина Єрьоменко, Тетяна Кузьміна, Юлія Кузьменко, Валентина Єнжиєвська, Наталія Архіпова, Наталія Маланухо, Олена Чаус.

Артистично перевтілилися в казкових героїв та театральних персонажів: Зиму, Снігуроньку, Сніговика, сувору Вчительку, Бабу Ягу, Вовка – педагоги: Ольга Клименко, Наталія Дячок, Марія Кузьменко, Олеся Забутна, Юлія Кузьменко, Наталія Архіпова, Тетяна Кузьміна.

Казкову, чарівну атмосферу на новорічних святах в «Дзвіночку» цього року артистично створили татусі та старші братики вихованців, що чудово зіграли роль Діда Мороза.

Колектив «Дзвіночка» висловлює щиру вдячність за виконання ролі Діда Мороза: 

Шуляку Руслану Миколайовичу (група «Сонечко»)

Овсюку Олексію Володимировичу (груп: «Зайченята», «Пізнайки»)

Плісаку Станіславу Івановичу (група «Дзвіночки»)

Фадеєву Олександру Олександровичу (група «Грайлики»)

Єрмаку Максиму Олександровичу (група «Всезнайки»)

Ягупі Євгену Анатолійовичу (група «Веселка»)

Лісовенку Денису Олександровичу (група «Краплинка»)

 

Адміністрація «Дзвіночка» щиро дякує педагогам, батькам  та всім, хто готував і створював казковий, святковий настрій вихованцям «Дзвіночка» за відданість своїй справі, щиру любов до дітей. Бажає вам, шановні педагоги, батьки,  старші братики наших вихованців доброго здоров’я, святкового настрою і незмінної віри в казкові дива!

Write a comment

Comments: 0

СТАТИСТИКА:

5 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ НАШОМУ САЙТУ ВИПОВНИЛОСЬ 11 РОКІВ

АДРЕСИ КОРИСНИХ WEB-САЙТІВ:

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТКИ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ