ВОДИТЬ ОСІНЬ ХОРОВОДИ ПІД МЕЛОДІЮ ДОЩІВ

Не зважаючи на те, що «…Осінь водить хороводи під мелодію дощів…»,  малята «Дзвіночка» під веселі, радісні та ліричні  мелодії  водили  хороводи, танцювали таночки, співали пісень, жартували,  поезією славили золоту осінню пору  та грали в цікаві ігри на розвагах, присвячених неповторній красі  щедрої,  золотої осені, що проходили в садочку з 28 жовтня по 4 листопада 2016 року.  На осінніх святах,  у виконанні малюків,  розважались  лісові звірята, бавились лісові грибочки,  демонстрували свою силу юні козачата, звеселяли гостей веселі горобинки та осінній дощик. А ще на гостини до малят прилітала хитра Сорока (вихователі: Ольга Клименко, Тетяна Кузьміна та мама Мишка Омельченка з групи «Пізнайки»),  раптово з’являвся Розбійник (Ігор Антоневич) і чарувала всіх своєю красою неповторна  пані Осінь (вихователь Марія Кузьменко).  

Наприкінці свята пані  Осінь почастувала малят запашними, соковитими яблуками.

Чарівна атмосфера свята не залишила байдужим  жодного гостя в залі «Дзвіночка».

  Ролі ведучих  артистично  виконали вихователі: Валентина Бороденко, Тетяна Кузьміна, Юлія Кузьменко, Архіпова Наталія, Олена Чаус, Валентина Єнжиєвська.

 Професійно підготувала  осінні свята для малят  музичний керівник «Дзвіночка» Наталія Дячок. 

Адміністрація «Дзвіночка» висловлює подяку музичному керівнику Наталії Дячок та вихователям груп: Кузьменко Марії, Бороденко Валентині, Клименко Ользі, Кузьменко Юлії, Кузьміній Тетяні, Єнжиєвській Валентині, Архіповій Наталії, Забутній Олесі, Чаус Олені, Маланухо Наталії за святковий настрій і позитивні емоції на осінніх святах.

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    Оксана (Friday, 18 November 2016 18:59)

    Просто прелесть!!! Мы очень гордимся, что находимся в первом детско саду!

  • #2

    dnz-dzvinochok (Monday, 21 November 2016 07:37)

    Щиро вдячні Вам, пані Оксано!!!

СТАТИСТИКА:

5 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ НАШОМУ САЙТУ ВИПОВНИЛОСЬ 10 РОКІВ

АДРЕСИ КОРИСНИХ WEB-САЙТІВ:

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТКИ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ