ВИЗНАЧЕНІ ПЕРЕМОЖЦІ МІСЬКОГО КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ВЕБ-САЙТ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

На початку листопада Міська влада оголосила  «Конкурс на кращий веб – сайт навчального закладу» в рамках науково – практичної конференції «Проблеми впровадження ІТ – технологій і кластерних аспектів». Конкурс проходив за номінаціми:

Кращий сайт навчального закладу;

Кращий сайт дошкільного навчального закладу;

Кращий сайт позашкільного навчального закладу.

Призовий фонд становив:

За перше місце – 3 сучасних комп’ютери;

За друге місце – 2 сучасних комп’ютери;

За третє місце – 1 сучасний комп’ютер.

Сьогодні, 28 грудня 2015 року,  відбулось нагородження переможців міського конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу. 

Сайт нашого «Дзвіночка» зайняв почесне друге місце в номінації «Дошкільні навчальні заклади». Перше місце – посів ДНЗ №6, третє ДНЗ №2.

Переможцями в  номінації " Загальноосвітні навчальні заклади",  стали ШСШ 13 (І місце), ШСШ 1 (ІІ місце), інтернат (ІІІ місце). В номінації "Позашкільні навчальні заклади" переможцем  стала міська станція юних натуралістів.

Міський голова Шостки Нога Микола Петрович нагородив переможців подяками і цінними призами, висловив переконання, що робота з упровадження ІТ-технологій в освітянській галузі продовжиться і вийде на новий рівень. 

Адміністратор сайту «Дзвіночка» від усього колективу щиро дякує Миколі Петровичу за увагу, розуміння і підтримку! Чистосердечно вітає  переможців конкурсу та бажає нових перемог!

Write a comment

Comments: 4
  • #1

    Ірина (Monday, 28 December 2015 19:13)

    Наталіє Володимирівно! Вітаю вас та вашу дружню команду з достойною перемогою. Ви -МОЛОДЦІ! Успіхів, нових задумів! У вас неодмінно все вийде, адже ви скільки всього зробили самотужки. Плескаю вам стоячи!!!! З повагою Ірина Терещенко

  • #2

    Наталія (Monday, 28 December 2015 20:41)

    Шановна Ірино Анатоліївно, щиро дякую за привітання!!! Мені дуже приємно! Радію з того, що самотужки для цієї події зробила НЕМАЛО!!! І зрозуміє мене той, хто хоч би спробує зробити щось подібне самостійно!!!!

  • #3

    Людмила (Tuesday, 29 December 2015 15:03)

    Наталіє Володимирівно! Ви - справжній майстер своєї справи. Перемога дійсно Ваша. Прийміть щирі привітання з почесним ІІ місцем!.

  • #4

    Наталія (Tuesday, 29 December 2015 18:34)

    Щиро дякую за вітання, пані Людмило! А майстерність вдосконалюю щоденно, адже "совершенству нет предела"!

СТАТИСТИКА:

5 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ НАШОМУ САЙТУ ВИПОВНИЛОСЬ 11 РОКІВ

АДРЕСИ КОРИСНИХ WEB-САЙТІВ:

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТКИ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ