ЗИМОВИЙ ВЕРНІСАЖ В "ДЗВІНОЧКУ"

В  «Дзвіночку»  з 17.12.15 по 25.12.15р. проходить виставка новорічно-різдвяних композицій «Зимовий вернісаж».

На виставку  представлено – 154 зразки різноманітних новорічних та різдвяних поробок, композицій, новорічних картин та колажів, виготовлених руками вихованців, батьків, педагогів закладу. Роботи, представлені на виставку, вражають високою майстерністю виконання, вмілим використанням народних та сучасних традицій виготовлення новорічно-різдвяних атрибутів. До кожної композиції додається підпис з зазначенням назви композиції та прізвища авторів. Виставка демонструє естетичний смак та любов до зимових свят всіх її учасників.

Цього року на виставці спостерігається тематична спрямованість експонатів. 

Колекцію стилізованих ялинок «Ялинковий хоровод» представили групи: «Краплинки», «Веселка», «Грайлики». Для створення  креативних ялинок  використано папір, нитки, тканину, бісер, шишки, жолуді, пластикові ложки, бісер, різнокольорове намисто та інші матеріали.

А зважаючи, напевно,  на Християнську легенду, яка розповідає про те, що сніговики - це ангели, а сніг - дар неба; і саме ці зимові герої передають Богу прохання людей, тому з першого снігу ліпили маленького сніговичка та шепотіли йому найпотаємніші бажання; вважалося, що тільки-но фігурка розтане, бажання буде відправлене на небеса і обов'язково збудеться...,  групи: «Чомусики», «Перлинки», «Пізнайки» та «Сонечко» представили на виставку чималу сімейку кумедних Сніговиків, виготовлених з ниток, паперу, тканини, пластикових стаканчиків,  сентипону, в’язаних і створених за допомогою техніки орігамі. Чудові вироби  передали старанність та вигадливість своїх майстрів, їхню любов до краси та віру в зимову казку.

         Жодна новорічно-різдвяна виставка не обходиться без  головних героїв новорічних свят: Снігуроньки та Діда Мороза. Тож не дивно, що виставкова експозиція груп «Дзвіночки» була присвячена темі: «Ми – снігуроньки маленькі, сніжні лялечки гарненькі», а групи «Зайченята»  - «Дід Мороз на свято йде, подаруночки несе». Снігуроньки і Діди Морози  виготовлені з різноманітних матеріалів: з ватних дисків, тканини, сентипону, пластиліну, паперу, ниток, повітряних кульок.

Найбільше новорічно-різдвяних різноманітних композицій представили малята, батьки та педагоги з групи «Добрики».

         Увагу привернули новорічні композиції групи «Всезнайки» з символом 2016 року: веселою Мавпочкою .  Забавні іграшкові мавпочки, що створені власними руками: виліплені з пластиліну, з паперу, вив’язані, виготовлені за допомогою аплікації, наближають малят до Нового року та створюють відповідну святкову атмосферу.

Нерідко дітей, люблячи, порівнюють з мавпочками, адже вони, так само, дуже рухливі і кумедні. І саме ця тварина, є покровителем рухливих людей. Тож наступний 2016 рік буде дуже рухливий і активний, обставини будуть змінюватися з вражаючою швидкістю. Тому, кожному з нас, прийдеться сміливо боротися з труднощами, бути рішучим і зухвалим.

У рік, символом якого  є Мавпа, краще забути про лінь та пасивність.  Прийшов  час активно діяти, щоб потім мати можливість спочивати на лаврах!

Шановні колеги! Батьки вихованців!

Колектив «Дзвіночка» щиро вдячний Вам за участь у виставці та  вітає Вас з Новорічними святами!

 

2016 рік -  рік розумних, цілеспрямованих та обдарованих людей. Проте будьте готові до жартів, оскільки символ року  – Мавпа, є великою жартівницею і любить перевіряти  ґрунт  під Вашими ногами та Ваше почуття гумору. Тож найкращий вихід – не опускати руки і посміятися разом з нею. Веселих новорічних свят Вам!

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    Колега (Monday, 21 December 2015 19:47)

    Дуже цікаво і креативно! Розумнички батьки, діти і педагоги!

СТАТИСТИКА:

5 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ НАШОМУ САЙТУ ВИПОВНИЛОСЬ 11 РОКІВ

АДРЕСИ КОРИСНИХ WEB-САЙТІВ:

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТКИ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ